vineri, 13 noiembrie 2009

Eyes Wide Shut

As vrea sa va pun putin spiritul de observatie si imaginatia la incercare printr-un mic test. Vreau sa-mi spuneti ce e diferit in cele doua imagini.
Spor la concentrare!!! :P

5 comentarii:

Raluca I.A. spunea...

Nu este suprapusa dreapta peste stanga, adica nu este o jumatate de fotografie indoita si simetrica pentru ca becurile din a doua linie nu sunt pe aceeasi linie, iar tufisul din stanga este mai luminat decat tufisul din dreapta. Este corect? Raluca Ioana Agasanu, grupa 101, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

Cana cu Cirese spunea...

totul e diferit, e o imagine taiata in doua! :D, daca n-am spirit de observatie am imaginatie ... si invers. Frumusica fotografie!

Unknown spunea...

.

vlad berchi spunea...

pai.. in stanga lipseste semnul de nu iai voie sa ceva... felinarul din drepta este aprins, cel din stanga nu. In stanga sunt doi oamenii pe o banca. In dreapta, chiar langa felinaru aprins este un copac pe care nu il vad in stanga... si ar mai fi.... Imi place jocul tau.

Aurora spunea...

da, si eu zic ca e o fotografie taiata in doua, dar e simetrica si da impresia ca e aceeasi fotografie pusa invers... diferente ar fi.. semnul interzis, indragostitii de pe banca... felinarul aprins/stins.