vineri, 30 octombrie 2009

Pastel de toamna

Make up artist: Ana-Maria Bucur
EXIF Info
Manufacturer:Panasonic
Camera:DMC-FZ8
Firmware:Ver.1.0  
Date:30.10.2009 22:28:53
Aperture:f 3.2
ISO:100
Shutter speed:1/1.3 s
EV±0,00 EV
Program:P - Programmed auto
Metering mode:Multisegment
Flash:Not fired, Compulsory flash light
White balance:Artificial light
Zoom:11.2 mm Real
PhotoshopNo 

5 comentarii:

vlad berchi spunea...

f tare ideea. parca esti rupta din povesti... nu prea mi se pare ok partea cu informatiile despre foto. parca prea multe si parca te aduc prea brusc in realitate.

Cristiana Tanase spunea...

Si mie imi place ideea autoportretelor tale! In prima cred ca ar fi mers si sa privesti spre obiectiv. Imi place lumina din a doua.
O abordare originala a temei.

Unknown spunea...

este reusit si acesta
imi place lumina, dar in unele zone negre ai pierdut detaliil
nu prea inteleg rostul stelutelor alora, dar tu esti artista

Akasha spunea...

stelutele fac parte din decorul "natural" al camerei. sunt foarte dragute cand lumineaza noaptea :D ma ajuta sa dorm mai bine. ideea era sa gasesc o parte dintr-un perete care sa nu-mi afecteze portretul cu diferite umbre, dar am uitat de detalii ca stelute si gaurile din perete :-s abia acum ma initiez in tainele photoshop-ului. oricum...va multumesc pt comentariile pozitive...

Viorel spunea...

Frumoasa costumatie, parca ai fi toamna in persoana! O toamna melancolica dupa cu sugereaza privirea.
De asemenea imi place fundalul ales, poate fi asimilat cu un cer senin instelat, DAR in "cerul" tau sunt 2 gauri in care sunt bagate 2 dibluri. Ai fi putut sa mai faci sa "rasara" inca 2 stelute in locul ala, fie umbland la decor sau in post-procesare.
Referitor la iluminare, imi place ca ai pozitionat lateral sursa de lumina care pare sa fie destul de difuza. Dar asta face ca partea nelumina a fetei sa fie un pic prea intunecata. O idee ar fi fost sa folosesti o a 2-a sursa de lumina mai slaba care sa "umple" usor acea zona intunecata. Sau, mai simplu, tot in post-procesare sa maresti selectiv lumiozitatea acelei zone.
Este placuta compozitia ce respecta regula treimilor si privirea modelului spre in afara cadrului. Parca intr-adevar se simte ca vine toamna :)